ClayZie keramiekstudio

Vrij atelier & bakservice

Krijg je niet genoeg van klei? Op woensdag- en zaterdagvoormiddag van 10:00u tot 13:00u kan je terecht in ons vrij atelier. Ideaal om je skills verder aan te scherpen. Je mag gebruikmaken van de draaischijven, de werktafels en het beschikbare materiaal. Er wordt geen les gegeven, maar er is wel iemand aanwezig. Klei, bakservice en glazuur zijn niet inbegrepen. Deze kan je ter plaatse aankopen.

Hieronder kan je de beschikbare data terugvinden en kan je je plekje boeken. Kom je afgewerkte stukken ophalen? Kijk dan zeker eerst of er een vrij atelier is wanneer je zou willen langskomen.

Beurtenkaart

Profiteer van extra voordelen bij aankoop van een beurtenkaart.

Geniet van een leuke korting per beurt. Afhankelijk van het aantal beurten is deze kaart 3, 6 of 12 maanden geldig.
Bovendien word je vanaf de 10 beurten kaart automatisch lid van de ClayZie Friends. Hiermee krijg je extra kortingen op aankoop van klei, glazuur, tools en bakservice in onze studio. Overtuigd? Bestel je beurtenkaart eenvoudig hieronder. De gewenste data kan je later in het klantenportaal reserveren.

Bakservice

Wij bieden ook een bakservice aan in onze studio.

Heb je eigen werk dat een ruwbak of glazuurtje nodig heeft? Wij zorgen ervoor dat jouw werk gebakken wordt via onze bakservice. Je kan je werken binnenbrengen tijdens het vrij atelier en met de docent het nodige afspreken.

Bakservice ruwbak: €10/kg
Bakservice glazuurbak 1250 °C: €15/kg
Voor werken groter of breder dan 25 cm zal een extra kost worden aangerekend omwille van de efficiëntie om de oven te vullen.

De kosten worden op voorhand afgerekend en betaald.
Geglazuurde werken dienen onderaan goed schoongemaakt te worden. We behandelen elk werk met de grootste zorg, we zijn niet verantwoordelijk voor kleurverschillen of breuken in het bakproces. Indien de ovenplaten beschadigd raken door jouw werk, zal de ovenplaat volledig aangerekend worden.

Voorzie eventueel glazuursteuntjes bij je werk zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Heb je hierover nog vragen? Aarzel niet om ons aan te spreken tijdens het vrij atelier.

Op de hoogte blijven van onze ClayZie activiteiten?

Volg de ervaringen van onze cursisten, laatste nieuwtjes en uniek handgedraaid keramiek. Proef de sfeer en kijk digitaal binnen in onze gezellige keramiekstudio.