Draailessen

Zie de klei met je handen

Draailessen onder begeleiding in ons gezellig atelier. Zie en voel de klei tussen je vingers en geniet van de ontspannen sfeer. Kom je alleen, met een vriend(in), collega, familielid of groep? We zorgen ervoor dat je minstens één uniek, eigen gedraaid stuk mee naar huis kan nemen.

Come ClayZie with us!

Jaaa, dit zie ik helemaal zitten!

Lessenreeksen

Keuze uit verschillende lessenreeksen

Of je nu beginner bent of (semi)gevorderde, onze lessenreeksen zijn voor iedereen toegankelijk. Start je ClayZie avontuur met één van onze initiatiedraailessen en scherp je skills verder aan in onze lessen van 3, 6 weken, 4 weken vervolg of 6 weken vervolg.

Boek hieronder je plekje aan de draaischijf.

Initiatielessen – beginners
Initiatie workshop – beginners en semi-gevorderden
3 draailessen – beginners
6 draailessen – beginners

vervolglessen – workshops

Heb je al een lessenreeks van 3 of 6 draailessen achter de rug? Of heb je zelf al wat ervaring opgebouwd achter de draaischijf? Dan zijn de vervolg-lessenreeksen en workshops helemaal iets voor jou!

workshop – semi-gevorderden
4 draailessen vervolg – semi-gevorderden
6 draailessen vervolg – semi-gevorderden

Passen deze lesmomenten niet in jouw planning, geen nood, wij voorzien meer lessen in de toekomst. Kom binnenkort nog eens terug kijken of neem contact met ons op.

Ik wil ClayZie meer lesmomenten

Vrij atelier

Krijg je niet genoeg van klei? Op woensdag- en zaterdagvoormiddag van 10:00u tot 13:00u kan je terecht in ons vrij atelier. Hier kan je verder oefenen en gebruikmaken van de draaischijven, de werktafels en het beschikbare materiaal. Er wordt geen lesgegeven, maar er is wel iemand aanwezig. Klei, bakservice en glazuur zijn niet inbegrepen. Deze kan je ter plaatse aankopen.

Boek je plekje en laat je volledig gaan.

Onze volledige agenda