Lessenreeksen

Keuze uit verschillende lessenreeksen

Of je nu beginner bent of (semi)gevorderde, onze lessenreeksen zijn voor iedereen toegankelijk. Start je ClayZie avontuur met één van onze initiatiedraailessen en scherp je skills verder aan in onze lessen van 6 weken, 4 weken vervolg of 6 weken vervolg.

Boek hieronder je plekje aan de draaischijf.

Initiatielessen – beginners
Initiatie workshop – beginners en semi-gevorderden
6 draailessen – beginners

Vervolglessen – semi-gevorderden

Heb je al een lessenreeks van 6 draailessen achter de rug? Of heb je zelf al wat ervaring opgebouwd achter de draaischijf? Dan zijn de vervolg-lessenreeksen helemaal iets voor jou!

5 draailessen techniek – semi-gevorderden

Passen deze lesmomenten niet in jouw planning, geen nood, wij voorzien meer lessen in de toekomst. Kom binnenkort nog eens terug kijken of neem contact met ons op.

Ik wil ClayZie meer lesmomenten

Korte workshops

Workshops & masterclasses

Dompel je 1, 2 of meerdere dagen onder in de klei. Onze meerdaagse workshops zorgen voor een boost in je klei ervaringen. Wil je leren van de grote meesters in de keramiekwereld? Schrijf je dan in voor één van onze masterclasses. Hier kan je je hartje ophalen en met je eigen ogen en handen de technieken van de grootmeesters onder de knie te krijgen.

Workshop op maat of op zoek naar een leuke teambuilding?

gewoon met klei bezig zijn

Vrij atelier

Krijg je niet genoeg van klei? Op woensdag- en zaterdagvoormiddag van 10:00u tot 13:00u kan je terecht in ons vrij atelier. Hier kan je verder oefenen en gebruikmaken van de draaischijven, de werktafels en het beschikbare materiaal. Er wordt geen lesgegeven, maar er is wel iemand aanwezig. Klei, bakservice en glazuur zijn niet inbegrepen. Deze kan je ter plaatse aankopen.

Boek je plekje en laat je volledig gaan.

Wist je dat er ook voordelige beurtenkaarten beschikbaar zijn voor het vrij atelier?

Meer info over het vrij atelier en de beurtenkaarten