Je bent ingeschreven en kan niet deelnemen? Tenzij anders vermeld bij de desbetreffende les, hieronder de voorwaarden.

Initiatieles of lessenreeks annuleren

  • Je kan je initiatieles of lessenreeks annuleren, tot 3 dagen voor de start van de les.  Het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald in de vorm van een waardebon min een administratievergoeding van 20 euro.
  • Wat als je minder dan 3 dagen annuleert? We voorzien hier geen terugbetaling, maar je kunt altijd zelf een enthousiaste vervanger regelen om jouw plek in te nemen.

Workshop annuleren

  • Je kan de workshop annuleren, tot 2 weken voor de start.  Het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald in de vorm van een waardebon min een administratievergoeding van 20 euro.
  • Wat als je minder dan 2 weken annuleert? We voorzien hier geen terugbetaling, maar je kunt altijd zelf een enthousiaste vervanger regelen om jouw plek in te nemen.

Een Masterclass annuleren (tenzij anders vermeld)

  • Voor een masterclass kan je tot 8 weken voor de start annuleren. Het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald in de vorm van een waardebon min een administratievergoeding van 50 euro.
  • Een annulering binnen 8 weken voor aanvang kan helaas niet worden vergoed.
  • Indien wij een vervanger van de wachtlijst kunnen inschrijven in jouw plek, ontvang je je inschrijvingsgeld terug min een administratievergoeding van 50 euro.
  • Je mag altijd zelf een vervanger zoeken. Je regelt dan onderling de betaling. Geef zo snel mogelijk de contactgegevens door van de vervanger. De vervanger volgt ook steeds de volledige cursus.

Soms moeten zelfs wij plannen wijzigen. Als we activiteiten moeten annuleren door onvoldoende inschrijvingen, betalen we je volledige inschrijvingsbedrag terug.

Als we de data van een activiteit tot uiterlijk 1 week voor aanvang moeten wijzigen, kun je ervoor kiezen om te annuleren en ontvang je een volledige vergoeding voor die les.

Een lessenreeks, workshop of masterclass wordt volledig gevolgd door dezelfde persoon.

Let op: Kosten die je elders hebt gemaakt, zoals reis- en verblijfskosten, kunnen we helaas niet vergoeden.